Dag 11: San Francisco → Gilroy

Dag 11: San Francisco → GilroyClick for San Francisco, California Forecast

Vandaag vertrekken we uit San Francisco en rijden we met de ‘taxi van de zaak’ (de hotel taxi dus) naar San Leandro om de camper op te halen. Het hele kleine chinese mannetje achter het stuur ruziet nog wat onderweg met een andere taxi en belt de rest van de tijd zo’n beetje, maar we komen veilig aan.

Na de instructies en het inpakken kunnen we op weg. Nog best een waslijst aan ditjes en datjes over kranen, slangen, stopcontacten, gas etc maar we zien wel. We hebben een korte rit voor de boeg via een supermarkt naar Gilroy. In Gilroy bezoeken we eerst de grootste outlet die we deze vakantie tegen komen. We kopen weer aardig wat in en zo langzamerhand zou het wel eens spannend kunnen worden met de koffers straks. Het shoppen hier, zeker in een outlet, maakt wel dat je je af gaat vragen waarom de dingen thuis zo vreselijk duur moeten zijn. Een beetje verschil oke, maar hier gaat het echt om schoenen voor alle vijf t.o.v. één paar schoenen in NL. Bizar gewoon.

Gilroy is naast zijn outlet beroemd om de hier veel geteelde knoflook. En dat ruik je als je buiten bent continue. Zeker als je trek hebt een heerlijke geur. De campground in Gilroy is niks bijzonders. Het eten wel, want we gaan naar het restaurant met ‘de beste spareribs ever’. We eten bij Famous Daves, een leuke zaak met inderdaad een hele reeks prijzen bij de ingang. We bestellen maar meteen de family plate. We krijgen met wat chips uitleg en proef-proeven over alle sausjes en dan kunnen we beginnen. Het smaakt uitstekend en op de muffins na, gaat de prullenbakdeksel (want dat is de schaal) geheel leeg.


4 responses to “Dag 11: San Francisco → Gilroy

 • bartjebel

  Hoe bevalt de camper? Rijdt het makkelijk en hoe is het slapen?
  wachten met spanning op jullie ervaringen.
  groetjes,
  Pa en ma

 • met de camper

  Een hele goede dag lieve mensen even een klein berichtje uit het verre zzzzzzzzzzzzzzenderen

  Door een een drukke week met kleinkind en honden van onze dochters en de bezoekers van de woning aan de Blauwgras even tijd voor een reactie..
  Wij volgen jullie avonturen in de U>S>A met grote aandacht en hopen jullie toch ook noch even te kunnun spreken de volgende keer ,geniet er van nu met de camper richting de parken Groetjes van ons

 • Lamoer

  kijk als rechtgesnaarde campergasten zijn we toch wel heel erg benieuwd naar hoe jullie dat vinden. hou ons niet langer in spanning!

 • Lamoer

  Dat krijg je ervan als je zoveel koopt, dan moet je uit prullenbakken eten 😉

Reacties worden bijzonder op prijs gesteld :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: