Over deze site

En wie mogen wij dan wel zijn?

Wij zijn in volgorde van onze boeven … uhhh … paspoortfoto’s René (’67), Inge (’69), Marlynn (’96), Romée (’99) en Sophie (’96) en wonen in het mooie Twentse land. Toch willen we allemaal graag wat meer van de wereld zien en hebben onze zinnen zelfs gezet op een trip die verder gaat dan we ooit eerder waren. Inge is een uitzondering op dit argument, maar zonder die uitzondering was het misschien wel nooit zover gekomen. Zie de voorbereidingen voor de details 🙂

Onze vakantie ervaringen zullen uiteindelijk allemaal terecht komen op onze eigen IngeRene website, maar aangezien dat redelijk bewerkelijk is, gaan we ons daar tijdens onze vakantie zeker niet druk om maken.

Deze weblog is dus voorlopig vooral bedoeld om vanuit Amerika zo nu en dan eens wat van ons te laten ‘horen’. Als het allemaal een beetje mee zit en we er kostbare tijd aan willen besteden, waarschijnlijk ook nog met het nodige bewijsmateriaal in de vorm van wat foto’s.

Voor het lezen van deze weblog raad ik je aan om even de tijd te nemen om onderstaande leeswijzer door te nemen.

Leeswijzer

 • Home : dat wil zeggen de pagina met alle berichten over bv updates op deze blog of op IngeRene.nl
 • De voorbereidingen: bevat de link naar het hele verhaal rondom de voorbereidingen op de komende vakantie. Lees hoe we gaan, waar we zitten, wat we al gereserveerd hebben, wanneer we wat gaan doen etcetera.
 • Reisverslag ‘live’ : bevat een submenu met (straks) de live verslagen vanuit Amerika.
 • Over deze site : hoeveel duidelijker moet het zijn 😉 ?
Het menu aan de rechterzijde en onderzijde van de pagina’s bevat een aantal onderdelen die het bv. makkelijker maken om de nieuwe (of juist de oudere) berichten te vinden:
 • Weblog kalender : op de kalender zijn de dagen gemarkeerd die verwijzen naar berichten op de site. NB niet naar nieuwe pagina’s (waarmee bv het ‘live’ verslag wordt geschreven), maar daar verwijzen we altijd naar via een berichtje.
 • Laatste nieuws : links naar de vijf meest recente berichten.
 • Reisverslag ‘live’ : lijst met links naar de dagelijkse belevenissen ‘live’ vanuit Amerika.
 • (Mijn Tweets : de laatste vijf tweets die ik via mijn account verstuurd heb.)
 • Inspirerende links : links naar leuke, mooie, boeiende en dus inspirerende reisverslagen van ‘collega’ bloggers. Ga er eens buurten, maar pas op, voor je het weet ga je zelf tickets boeken! Ik sta niet in voor de gevolgen 8)
Tot slot vind je onderaan nog een aantal onderdelen:
 • Subscribe RSS : werk je met RSS? Klik dan hier en je wordt netjes geïnformeerd over de updates.
 • Email bij updates? : hier kun je je abonneren op deze blog. Tip: doe dit, erg handig want dan mis je nooit eventuele updates (als je je mail tenminste een beetje in de gaten houdt :)).
 • Het berichten archief : handig totaal overzicht van alle berichten op datum.
 • Woordenwolk : Ieder bericht is ‘gelabeld’ met één of meer categorieën. Als je alle berichten wilt zien die onder een bepaalde categorie vallen, klik daar dan gewoon even op in de woordenwolk. Mocht je de woordenwolk nog niet kennen: hoe groter een woord, hoe meer artikelen onder deze categorie vallen.


One response to “Over deze site

 • Lian

  Het is alweer een hele tijd geleden dat jullie geweest zijn. Nu zijn wij aan de beurt en zodoende ben ik op jullie site terechtgekomen. Geweldig verslag en veel informatie. Wij gaan in juni en ik heb er al zo’n 100 uurtjes speurwerk op zitten maar heb er toch nog wat informatie uit kunnen halen. Nadat ik het verslag gelezen had was ik een paar uurtjes verder. Het leek wel of ik er zelf bij was op vakantie, dus goed verhaald. Heb er super van genoten en jullie ook.

  Groetjes, Lian.

Reacties worden bijzonder op prijs gesteld :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: